loading...

Ieri am mancat cele mai delicioase chiftelute de fasole. Nu am crezut ca se pot face din fasole, pana nu am mancat

Ingrediente:

400 gr fasole boabe (din conserva)
1 ceapa mica
1 felie paine (sau 1 chifla)
morcov
patrunjel verde
2 catei usturoi
1 lingura mare faina
sarepiper dupa gust
1 varf de cutit cimbru uscat maruntit
pesmet
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Fasolea se scurge apoi se zdrobeste cu furculita sau cu pasatorul de cartofi. Morcovul, patrunjelul, ceapa se curata, spala si se dau pe razatoarea mare. Se calesc pe putin ulei pana se inmoaie. Painea se pune la inmuiat in apa rece. Se pun legumele calite la fasolea zdrobita si painea bine stoarsa. Adaugam usturoiul pisat, patrunjelul verde taiat marunt, condimentam cu sare, piper dupa gust, adaugam cimbrul si la final faina ca sa lege compozitia. Cu mainile umezite in apa formam chiftelute de marimea dorita de fiecare si le dam prin pesmet. Se prajesc in ulei incins dupa care se scot pe servet de hartie.

sursa: sanatatea via culinar.bzi.ro

loading...

Verifică de asemenea și

Muncitorii săpau de zor, când au dat peste o ladă misterioasă! Curioși, bărbații au decis să o deschidă, să vadă ce avea în interior, dar au rămas fără cuvinte! Nu le-a venit să creadă ce era acolo!

Doi bărbați din Rusia, voluntari și cunoscuți pentru pasiunea lor de adescoperi tot felul de …